Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

3οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 07/08-01-2012

Με το δεξι εκαναν ποδαρικο οι κολυμβητες των προαγωνιστικων κατηγοριων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και του ΝΑΥΤΙΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, στις αγωνιστικες τους υποχρεωσεις για το 2012 σημειωνοντας πολυ καλες επιδοσεις και με μια σημαντικη συγκομιδη 15 μεταλλιων και 2 κυπελων!!! Πιο συγκεκριμενα ελαβαν μερος στους 3ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ στην χιονισμενη πολη της ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ. Αγωνες που καθε χρονια συμμετεχουν πολλοι καλοι κολυμβητες απο την βορεια Ελλαδα. Ετσι και φετος συμμετειχαν πανω απο 300 κολυμβητες με το επιπεδο συναγωνισμου να ειναι ιδιαιτερα υψηλο. Ομαδες απο Θεσσαλονικη, Σερρες, Κοζανη, Γρεβενα, Βεροια, Βολος, Γιαννενα και Καβαλα εφεραν τους καλυτερους τους κολυμβητες οι οποιοι εδειξαν μεσα απο τις επιδοσεις τους πως υπαρχει μελλον στην Ελληνικη κολυμβηση.
Ηταν μια περιπετειωδης αποστολη για τις ομαδες της Καβαλας αφου χρειαστηκε να παρει ειδικη αδεια απο την αστυνομικη διευθυνση Κοζανης να συνεχισει το ταξιδι προς Πτολεμαιδα, απο την Βεροια και μετα. Αυτο εγινε γιατι υπηρχε ισχυρη χιονοπτωση στο κομματι της Εγνατιας που συνδεει την Βεροια με την Κοζανη. Ετσι λοιπον με νεες εντολες της αστυνομιας, το λεωφορειο ξεκινησε ξανα, μετα απο ολιγολεπτη σταση στη Βεροια, με κατευθυνση προς Πτολεμαιδα. Μετα απο ενα σημειο χρειαστηκε η χρηση αντιολισθητικων αλυσιδων και πλεον τιποτα δεν μπορεσε να σταματησει την αποστολη προς τους αγωνες και την κατακτηση των 15 μεταλλιων και 2 κυπελων!
Για αλλη μια φορα οι κολυμβητες μας, εδειξαν απαραμιλο παθος και αγωνιστικοτητα. Μεσα απο ολη την ταλαιπωρια που "τραβηξαν" το βραδι της Παρασκευης και ολη την κουραση που ειχαν μετα απο 7ωρο ταξιδι, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 10 ΕΩΣ 12 ΧΡΟΝΩΝ, ανταποκριθηκαν επαξια στις απαιτησεις της διοργανωσης κανοντας μια δυναμικη εμφανιση.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ.
Οσα και να τους δωσουμε, παλι λιγα θα ειναι...
Ενα μεγαλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" αξιζει ο οδηγος του λεωφορειου ΜΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ. Μας εκανε ολους να νιωθουμε ασφαλεια και σιγουρια οτι ολα θα πανε καλα παρ'ολη την χιονοπτωση και τους παγωμενους δρομους, αυτο ηταν κατι πολυ σημαντικο για την ψυχολογια οσων βρισκοντουσαν μεσα στο λεωφορειο.
Πολλα συγχαρητηρια αξιζουν και οι γονεις που συνοδευσαν την αποστολη. Ηταν παντα την καταλληλη στιγμη εκει που επρεπε να ειναι διευκολυνοντας το εργο του προπονητη. Τους θελουμε ξανα μαζι μας!
υγ: Σε λιγες μερες θα εχουμε σχετικο αρθρο με τις επιδοσεις και τις θεσεις που κατελαβαν οι κολυμβητες μας.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΤΙΡΙ....ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή