Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Τελειωσε το ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ που διοργανωθηκε στο Δημοτικο Κολυμβητηριο Καβαλας με μια "ΕΠΙΚΗ" εμφανιση απο τους κολυμβητες της ομαδας μας (ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ). Το καλυτερο μας το κρατησαν οι κολυμβητες μας για την ληξη του πρωταθληματος με την σκυταλοδρομια 4*100 Μικτη Ομαδικη Αγορια 11 ετων, αποτελουμενη απο τους ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΑΥΛΟ (υπτιο), ΝΤΕΤΣΕ ΜΑΡΙΟ (προσθιο), ΟΣΙΠΙΔΗ ΠΑΥΛΟ (πεταλουδα), ΜΠΑΛΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ (ελευθερο), οι οποιοι με ενα σωμα και μια ψυχη υπερεβησαν εαυτους και κατελαβαν την 3η θεση.
Η αρχη της "ΕΠΙΚΗΣ" εμφανισης εγινε το Σαββατο πρωι, απο τον "ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ" ΚΟΝΤΟ ΜΑΡΚΟ με την καταληψη της 1ης θεσης στα 50μ προσθιο. Το απογευμα του Σαββατου αγωνιστηκε και στα 100μ προσθιο και το αποτελεσμα ηταν το αναμενομενο... 1η θεση με διαφορα και με σβηστες μηχανες 1'39"37.  Ειναι γεγονος οτι φετος σαρωνει τα παντα στο περασμα του σε οποιαδηποτε πισινα και αν αγωνιστει! Ψαχνει για αντιπαλο και αν μας τον βρειτε... Ξερετε που θα μας βρειτε!!! Ο Μαρκος εδωσε το συνθημα στους συναθλητες του, οτι στο πρωταθλημα αυτο δεν "κατεβαινουμε για πλακα" και απο εκει και επειτα πηρε μπροστα η "καλοδουλεμενη μηχανη" των κολυμβητων μας!
Ακολουθησε ο "ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ" ΝΤΕΤΣΕ ΜΑΡΙΟΣ στα 50μ προσθιο, το Σαββατο το πρωι, πηρε την 2η θεση. Αυτο ηταν το "ζεσταμα" για τον Μαριο και ενα μυνημα για τους αντιπαλους του στα αγωνισματα του Προθιου. Στην συνεχεια των αγωνισματων του ηταν απλα "ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ" με δυο ανεπαναληπτες κουρσες τοσο στα 100μ (Σαββατο απογευμα), οσο και στα 200μ προσθιο (Κυριακη πρωι), δειχνοντας στους αντιπαλους του ποιος ειναι πλεον το "αφεντικο" στα προσθια των 11χρονων! Να μην ξεχασουμε και την 3η θεση με την σκυταλοδρομια 4*100 Μικτη Ομαδικη αγορια 11 ετων, οπου επιβεβαιωσε την απολυτη κυριαρχια στου στα προσθια φτανοντας και προσπερνοντας αντιπαλο που προηγουταν κατα πολυ, καθως και την 5η θεση με την σκυταλη 4*100 Ελευθερο.
Στην συνεχεια την σκυταλη για την τριαδα του βαθρου πηρε ο "ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ" ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, που με την πληθωρικη του παρουσια στα αγωνισματα του υπτιου, απεδειξε οτι δικαια βρισκεται εκει που εχει φτασει. Ανεβηκε τρεις φορες στο βαθρο των νικητων, δειχνοντας σε ολους μας οτι το μελλον πραγματικα του ανηκει. Μιλαμε για ενα πραγματικο δουλευταρα του οποιου οι κοποι ανταμειφθηκαν. Πολλα συγχαρητηρια Παυλο!!! Κατελαβε με μεγαλη ανεση την 1η θεση στα 50μ Υπτιο (Σαββατο απογευμα), την 2η θεση στα 100μ Υπτιο (Σαββατο πρωι) και την 3η θεση στα 200μ Υπτιο (Κυριακη πρωι). Επισης πηρε την 3η θεση με την σκυταλοδρομια 4*100 Μικτη Ομαδικη και την 5η στα 4*100 Ελευθερο αγορια 11 ετων.
ΠΑΥΛΟΣ ΟΣΙΠΙΔΗΣ... Τι να πρωτοπεις για αυτο τον νεαρο κολυμβητη!!! Μεσα σε ενα χρονο παρουσιας στον χωρο της πισινας εχει καταφερει τρομερα πραγματα! Καταφερε να διεκδικει ενα μεταλλιο στα αγωνισματα του ελευθερου και ειναι παντα υπολογισιμος απ τους αντιπαλους του! Η παρουσια του με το 100αρι πεταλουδα στην σκυταλοδρομια 4*100 Μικτη Ομαδικη ηταν το "κλειδι" για την καταληψη της 3ης θεσης! Το πεισμα του, η υπομονη του και η τρομερη του θεληση για προπονηση ειναι τα στοιχεια που του εχουν δωσει αυτο το "κατι παραπανω" φτανοντας τοσο γρηγορα κοντα στις επιδοσεις των αντιπαλων που βρισκονται μπροστα του... Λιγο ακομα Παυλο και τους εχουμε...! Ο Παυλος κατελαβε την 3η θεση με την σκυταλοδρομια 4*100 Μικτη Ομαδικη και την 6η θεση στα 50μ και 200μ Ελευθερο την 7η στα 100μ Ελευθερο και την 5η στα 4*100 Ελευθερο αγορια 11 ετων. Παυλο  εισαι "ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ"...
Ο "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ" ΜΠΑΛΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ηταν η αποκαληψη της ομαδας μας! Ενας κολυμβητης ταλαιπωρημενος απο συνεχομενες ασθενειες και αναγκαστικα μεγαλη αποχη απο τις προπονησεις, απεδειξε σε ολους μας ποσο "ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ και ΘΕΛΗΣΗ" εχει και μαχομενος κυριολεκτικα ως την τελευταια χερια του καθε αγωνισματος του καταφερε να πλασαριστει σε παρα πολυ καλες θεσεις, με αποκορυφωμα την "ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ" αγωνιστικοτητα του στις σκυταλοδρομιες 4*100 Ελευθερο και 4*100 Μικτη Ομαδικη αγορια 11 ετων. Ο Αποστολος βελτιωσε κατα πολυ τις επιδοσεις του στα 50μ, 100μ Ελευθερο και στα 50μ Προσθιο, αγορια 11 ετων.
Πραγματικα "ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ" η εμφανιση των κολυμβητων μας οπως αλλοστε τους αρμοζει... Απεδειξαν και εδειξαν ολοι μαζι οτι πλεον ειναι μια υπολογισιμη δυναμη στα αγωνισματα τους... ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Οσες φορες και να το πουμε θα ειναι παντα λιγες...

ΥΓ: Συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες... Μετα απο το ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, βαση της βαθμολογιας που βγαινει απο την συγκομιδη των μεταλλιων, ειμαστε η πρωτη κολυμβητικη δυναμη στην ΚΑΒΑΛΑ.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!
    Εν πρώτοις στους αθλητές μας, όλους ανεξαιρέτως και χωρίς σειρά αξιολόγησης.
    Δευτερευόντως, στον προπονητή, παιδαγωγό, εκπαιδευτή και δάσκαλο Θέμη Νέζα που με τη συστηματική δουλειά του καταξιώνεται μέρα με την ημέρα ως ένας από τους καλύτερους (και γιατί όχι, για μας είναι ο καλύτερος).
    Και τέλος συγχαρητήρια στους γονείς - συμπαραστάτες, που σε πείσμα όλων των δυσκολιών (οικονομικών, πολέμου για τις διαδρομές, ασθενειών κ.λπ.), πιστεύουν και στηρίζουν τον προπονητή, το σωματείο και την φιλική - οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχει πλέον δημιουργηθεί.
    Θεωρείται δεδομένο ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί, με επόμενους σταθμούς τα Γιάννενα, τον Βόλο, την Αθήνα (γιατί όχι?), με τελικό προορισμό μια ανάλογη (και πιστεύω ακόμα καλύτερη) εμφάνιση στα θερινά πρωταθλήματα.
    Πολλά πολλά μπράβο για αυτήν την ομάδα coach.
    Νίκος Κόντος

    Υ.Γ.: Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που έχουν αποσταλεί από την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αν. Μακ. & Θράκης, στην κατάταξη των μεταλλίων (χρυσά, αργυρά, χάλκινα) είμαστε η 5η ομάδα στην Περιφέρεια και η 1η ομάδα στην Καβάλα. Και όλα αυτά από πέντε παιδιά που προπονούνται σε μισή διαδρομή. Αλήθεια, αν είχαμε ολόκληρη διαδρομή, τί θα κάναμε?? Αν είχαμε δέκα παιδιά, τί θα κάναμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή